Dames zakdoek kant

Wij borduren op een dames / heren zakdoek tot 250 karakters.
U betaald per karakter 0,10 euro cent, dit wordt automatisch voor u berekend.
Karakters zijn: elke letter, punt, komma, spatie, enter etc. (Gelieve geen vreemde afbeeldingen of letters toevoegen, die worden niet geborduurd, gebruik dus alleen puntjes en komma's dus alleen Europese letters). Omdat het speciale borduurlettertypes zijn, kunnen er alleen gewone letters gebruikt worden, dus geen letters met haken, ogen en vreemde krullen.

LET OP wordt binnen 3 a 5 werkdagen verstuurd, kiest u SPOED dan wordt deze binnen 36 uur verstuurd. (als er met IDEAL (NL) Bancontact MisterCash (BE) is voldaan)
Tekst wordt passend gemaakt in de punt van de zakdoek, regelgeving kunt u NIET aangeven.
Deze wordt automatisch voor u gegenereerd, (elke hoofdletter nieuwe zin en datum, geen extra enters mogelijk)
Voorbeelden op BorduurKoning of Pinterest

Wij hebben speciale kleine borduurpatroontjes voor de zakdoeken, die kunt u er los bij bestellen, zie: Borduurpatroon.
Wij krijgen heel vaak de opmerking: "Ik MOET het dan en dan hebben". Wij doen ons best, daarom vermelden wij duidelijk de levertijd in het paars.  Bestel niet meer, dan bij de voorraad staat aangegeven, anders kunnen wij uw bestelling niet maken.  Voorraad staat altijd vermeld bij het product. (de shop weet dit niet ivm gebruik van opties)  Hier een overzicht van alle Lettertypes en Borduurkleuren.

Hoe bestelt u?
U kiest een zakdoek, u vult de opties in en lettertype naar keuze, u vult de borduurkleur en uw tekst in. Voeg geen Enters toe, deze worden niet getoond. Wilt u eerst een voorbeeld zien, hoe de tekst wordt geborduurd? Dit kunt u aanvragen via de "Opmerkingen" tijdens einde bestelling. Besteld u met uw mobiele telefoon, kijk dan goed wat u doet, geen EMOTICONS toevoegen, dat zijn geen letters. Deze worden niet geborduurd kies dan altijd voor een borduurpatroontje. Bestel uw zakdoek en u kunt afrekenen.

Zakdoek los kopen
U kiest een zakdoek u vult de opties in, en in het tekst veld doet u een spatie en u besteld de zakdoek.
Zet even voor de duidelijkheid bij de opmerkingen einde afronding bestelling dat u de zakdoek los wilt kopen.

Kant is een artistiek weefsel gemaakt van draden. Linnen, katoen of zijde

Etskant is een soort kant, die wordt verkregen door machinaal met een katoenen draad een bepaald patroon op een weefsel van wol of afvalzijde te borduren. Na het borduren wordt het geheel in loog gebracht, waarin wol en zijde oplossen en de katoen niet wordt aangetast, zodat het geborduurde patroon als kantwerk overblijft.

Nylonkant de basis van deze kant is een synthetisch gaasstof waarin met stiksels mooie motieven aangebracht zijn. Deze kant is heel soepel, heeft een zachte structuur en is niet elastisch

Kloskant wordt gevlochten waarbij iedere draad op een klosje gewikkeld is. Het klosje dient als voorraad en heeft een soort steeltje waaraan het vastgepakt wordt. De klosjes worden altijd in paren gebruikt, die over het gehele werk bij elkaar blijven behoren. Een ervaren kantklosster kan werken met honderden klosjes tegelijk, die zeer snel om elkaar heen geslagen worden. Na het maken van een aantal slagen wordt een speld in het patroon gestoken, wat het vlechtwerk op zijn plaats houdt.
Dames zakdoek love blauw

Dames zakdoek love blauw

€ 9,95 € 11,50

Dames zakdoek love grijs

Dames zakdoek love grijs

€ 9,95 € 11,50

Dames zakdoek love oudroze

Dames zakdoek love oudroze

€ 9,95 € 11,50

Dames zakdoek love steengroen

Dames zakdoek love steengroen

€ 9,95 € 11,50

Dames zakdoek wit BLOSSOM
Dames zakdoek wit ZWANETTE
Dames zakdoek wit CLAIRE
Dames zakdoek wit KARIN
Dames zakdoek wit LIV
Dames zakdoek wit PRINSES
Dames zakdoek wit QUENN
Dames zakdoek wit ZARA
Dames zakdoek wit KIM
Dames zakdoek wit MILA
Dames zakdoek wit DAGMAR

Dames zakdoek wit DAGMAR

€ 7,50 € 12,95

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 83