Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten met Bruiloftzakdoekje zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van deze voorwaarden aanvaardt.

 • Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.
 • De kosten voor versturen worden automatisch bijgeteld. Afhalen is eventueel ook mogelijk.
 • Prijzen die op deze website zijn genoemd zijn onder voorbehoud.
 • Let op: Pas na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening, zal de borduur-opdracht worden uitgevoerd.
 • Heeft u een afwijkende naam met extra puntjes of streepjes, dit graag goed aangeven bij het "Opmerking veld". vraag een voorbeeld aan bij uw bestelling.
 • GEEN ASCII KARAKTER toevoegen (hartje, smiley, ster) kies dan een borduurpatroon.
 • Namen en teksten worden geborduurd zoals u heeft aan gegeven, HOOFDLETTERS en kleine letters in de door u gekozen lettertype, bij twijfel kunt u ons altijd mailen.
  Als u aangeeft dat u eerst een proef wilt zien, hoe het wordt geborduurd, dan kan u die altijd aanvragen bij uw bestelling "Opmerking veld".
  U ontvangt via de mail hoe het wordt geborduurd in uw gekozen lettertype, na 48 uur geen reactie terug dan neem ik aan dat u het voorbeeld goed vind en wordt deze geborduurd.
  Geen proef aangevraagd kan er door u geen schade worden verhaald. (bijvoorbeeld te groot of te klein geborduurd naar u wens)
  Let op uw tekst past in een punt van 12 x 10 cm hoe meer tekst hoe kleiner de letters...
  Tekst in een vreemde taal waarbij geen letters gebruikt worden zoals bij de lettertypes wordt aangegeven van A t/m Z borduur ik niet.
  Dat houd in dat ik geen teksten in het Russisch of wat daarop lijkt.
  Wilt u dat wel mail even de tekst zoals u het geborduurd wilt hebben misschien hebben wij dan een passende oplossing.
  Graag de vertaling erbij doen dat snap ik de tekst ook wat beter, er zijn lettertypes die sommige tekens wel kunnen borduren.
 • Wij kunnen uw zakdoek als voorbeeld gebruiken omdat ik ben trots ben op mijn werk, wilt u dat niet dit bij de bestelling doorgeven.

Betaling (2 mogelijkheden)

 • via iDeal. Bancontact MisterCash (BE) Uw betaling wordt automatisch afgerond na het afrekenen op de website.
 • via Overschrijving. Na uw bestelling ontvangt u per email een bevestiging. In deze bevestiging staat het bedrag dat u over kunt maken op het genoemde banknummer, onder vermelding van het bijbehorend bestelnummer.
  Kan alleen als er meer dan 10,- euro is besteld in onze webshop.

De levering

 • Wij doen ons best om de bestellingen via de webshop, welke met iDeal/ Bancontact MisterCash (BE) zijn betaald, tussen 2 a 3 werkdagen te versturen.
  Mocht het eventueel toch langer duren, wordt u hierover geïnformeerd. (Uitzondering vakantie).
  Op de hoofdpagina staat vermeld wanneer er niet wordt geleverd, levering zal na de vakantie zijn.
  Bestelling annuleren dat kan, via IDEAL maar daar zitten 1,50 euro administratiekosten en transactiekosten aan verbonden.
  Dit is het bedrag wat de bank kost om deze handeling uit te voeren.
  U moet dan een mail sturen met het bestelnummer en uw gegevens, dan zal u bestelling worden geannuleerd, terug betaling zal dan binnen 1 week zijn.
  U kunt de status van uw bestelling bekijken, wanneer u bij ons inlogt en op Mijn bestelling(en) klikt.
 • Als u in de webshop bij de betaalmethode kiest voor de optie Overschrijving wordt u bestelling pas gemaakt als de betaling binnen is.
  Overschrijvingen dienen binnen 5 dagen zijn voldaan, anders wordt u bestelling geannuleerd.

Verzending

 • De Bruiloftzakdoekje kan niet aansprakelijk worden gesteld, uw pakket niet op de volgende datum-, of zelfs helemaal niet wordt geleverd.
  Bruiloftzakdoekje is niet aansprakelijk voor uw pakket, er kan dus geen schade op de Bruiloftzakdoekje worden verhaald.

Privacy

 • Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Bruiloftzakdoekje gebruikt.
 • Deze gegevens worden alleen door ons gebruikt voor uw bestellingen, wij zullen uw gegevens nooit misbruiken door deze aan derden te verstrekken.
 • Het door u geleverde materiaal wordt conform gemaakte afspraken ofwel retour gegeven aan het einde van de opdracht dan wel bewaard of vernietigd door Bruiloftzakdoekje.

Niet tevreden

 • Gezien het unieke karakter van het borduren zijn de bestellingen na vervaardigen definitief en kan niet geruild of geretourneerd worden.
  Tenzij er door ons per ongeluk een fout is gemaakt, zoals het borduren van een verkeerde naam of iets dergelijks.
  Foutje kan gebeuren, geef dat gelijk aan dan maken wij snel een nieuwe voor u. Deze wordt dan zo snel als mogelijk gratis voor u verstuurd.
  Mail een foto naar info@bruiloftzakdoekje.nl
  Kleuren kunnen afwijken van de site, en de Bruiloftzakdoekje is daar niet aansprakelijk voor.
  Koopt u iets waar niet op geborduurd is:
  Indien er spraken is van een consulmetenkoop, overeenkomstig op de wet verkopen op afstand, heeft de klant het recht de geleverde zakdoek(en) binnen een periode van 2 weken zonder opgaaf van rede te retourneren.
  De klant dient te bewijzen dat de geleverde zakdoek(en) tijdig zijn teruggestuurd, doormiddel van een bewijs van de postbezorging.
  Terug zending dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat zakdoek(en) mogen niet gebruikt zijn. Indien dit wel het geval is vervalt het recht van ontbinding.
  Binnen 2 weken van ontvangst van de zakdoek(en) zal het volledig aankoopbedrag aan de klant worden terugbetaald.
  Het terug zenden van de geleverde zakdoek(en) komt geheel voor rekening en risico van de klant.
 • Wij doen er alles aan onze producten in goede staat en geheel naar wens te borduren. Als er geen voorbeeld is aangevraagd en wij hebben uw bestelling geborduurd kan er geen schade worden verhaald.
  Omdat alle zakdoekjes handgemaakt zijn kunnen er draadjes zijn deze kunt u gewoon afknippen. (elke zakdoek is uniek)
 • Bruiloftzakdoekje kan niet garanderen dat de kleuren die worden vertoond op de website exact overeenkomen met de kleuren van het uiteindelijk geleverde product, aangezien de kleurweergave op de website o.a. afhankelijk is van de kwaliteit van het beeldscherm van de klant.
 • Heeft u speciale karakters in uw naam met extra puntjes of streepjes? Let op, want in bepaalde lettertypes staan de streepjes recht, of zijn de puntjes vierkant.
  Bij twijfel neem contact met ons op of vraag een voorbeeld aan bij uw bestelling.
 • Bruiloftzakdoekje is nimmer aansprakelijk voor verkleuring of loslaten van naden en voor het loslaten van borduurwerk als het product gebruikt is.

Overmacht

 • Indien Bruiloftzakdoekje door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmacht toestand.
 • Partijen zullen elkaar zo spoedig mogelijk van een (mogelijke) overmacht toestand op de hoogte stellen.
 • Indien de overmacht toestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk door middel van een schriftelijke verklaring te ontbinden, zonder recht op enige (schade) vergoeding.

Afwikkeling van geschillen

 • Op alle overeenkomsten met Bruiloftzakdoekje is het Nederlands recht van toepassing.
 • Indien Bruiloftzakdoekje aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid beperkt tot maximaal het bedrag van de verstrekte opdracht en slechts voor zover dit bedrag van de klant is ontvangen. Voor indirecte schade is Bruiloftzakdoekje nimmer aansprakelijk.

Eigendomsvoorbehoud

 • Bruiloftzakdoekje blijft volledig eigenaar van een door haar verkocht product tot het moment van de koopprijs volledig is voldaan.

Acceptatie algemene voorwaarden

 • Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de hierboven genoemde voorwaarden.
 • Copyright 2024 © Bruiloftzakdoekje, Alle rechten voorbehouden.
 • Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bruiloftzakdoekje materiaal dat zich op de Bruiloftzakdoekje websites bevindt, of dat op een met de Bruiloftzakdoekje websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.
  Als u WEL foto's van de Bruiloftzakdoekje op uw site heeft staan en wij hebben dat geconstateerd, zal u aansprakelijk worden gesteld en zal er gepaste actie worden ondernomen.