Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten met Bruiloftzakdoekje zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van deze voorwaarden aanvaardt.

 • Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.
 • De kosten voor versturen worden automatisch bijgeteld. Afhalen is eventueel ook mogelijk.
 • Prijzen die op deze website zijn genoemd zijn onder voorbehoud.
 • Let op: Pas na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening, zal de borduur-opdracht worden uitgevoerd.
 • Heeft u een afwijkende naam met extra puntjes of streepjes, dit graag goed aangeven bij het "Opmerking veld".
 • GEEN ASCII KARAKTER toevoegen (hartje, smiley, ster) kies dan een borduurpatroon.
 • Namen en teksten worden geborduurd zoals u heeft aan gegeven, HOOFDLETTERS en kleine letters in de door u gekozen lettertype, bij twijfel kunt u ons altijd mailen.
  Als u aangeeft dat u eerst een proef wilt zien, hoe het wordt geborduurd, dan kan u die altijd aanvragen bij uw bestelling "Opmerking veld".
  U ontvangt via de mail hoe het wordt geborduurd in uw gekozen lettertype, na 24 uur geen reactie terug dan neem ik aan dat u het voorbeeld goed vind en wordt deze geborduurd.
  Geen proef aangevraagd kan er door u geen schade worden verhaald. (bijvoorbeeld te groot of te klein geborduurd naar u wens)
  Let op uw tekst past in een punt van 12 x 10 cm hoe meer tekst hoe kleiner de letters...
  Tekst in een vreemde taal waarbij geen letters gebruikt worden zoals bij de lettertypes wordt aangegeven van A t/m Z borduur ik niet.
  Dat houd in dat ik geen teksten in het Russisch of wat daarop lijkt.
 • Wij kunnen uw zakdoek als voorbeeld gebruiken omdat ik ben trots ben op mijn werk, wilt u dat niet dit bij de bestelling doorgeven.

Betaling (2 mogelijkheden)

 • via iDeal. Bancontact MisterCash (BE) Uw betaling wordt automatisch afgerond na het afrekenen op de website.
  Minimaal bestel bedrag 10,- euro.
 • via Overschrijving. Na uw bestelling ontvangt u per email een bevestiging. In deze bevestiging staat het bedrag dat u over kunt maken op het genoemde banknummer, onder vermelding van het bijbehorend bestelnummer.
  Kan alleen als er meer dan 25,- euro is besteld in onze webshop ( product met verzending moet minimaal 25.- euro zijn)
  Overschrijving niet mogelijk vanaf 1 week voor onze zomersluiting. (22 juli t/m 3 september 2023
  24 december t/m 8 januari 2023 gesloten,
  25 februari t/m 5 maart 2023 gesloten, 29 april t/m 10 mei 2023 gesloten

De levering

 • Wij doen ons best om de bestellingen via de webshop, welke met iDeal/ Bancontact MisterCash (BE) zijn betaald, tussen 2 a 3 werkdagen te versturen.
  Mocht het eventueel toch langer duren, wordt u hierover geïnformeerd. Uitzondering vakantie's, die altijd duidelijk staan aangegeven.
  Op de hoofdpagina staat vermeld wanneer er niet wordt geleverd, levering zal na de vakantie zijn.
  Van 22 Juli 2023 t/m 3 september 2023 gesloten.
  Bestelling annuleren dat kan, via IDEAL maar daar zitten 3,50 euro administratiekosten en transactiekosten aan verbonden. (mits het nog niet is geborduurd)
  Geld terug naar BE 4.50 euro bank en transactie kosten. (via overschrijving heffing kosten 25% over het bedrag)
  Dit is het bedrag wat de bank kost om deze handeling uit te voeren.
  U moet dan een mail sturen met het bestel nummer en uw gegevens, dan zal u bestelling worden geannuleerd, terug betaling zal dan binnen 1 week zijn.
  U kunt de status van uw bestelling bekijken, wanneer u bij ons inlogt en op Mijn bestelling(en) klikt.
 • Als u in de webshop bij de betaalmethode kiest voor de optie Overschrijving wordt u bestelling pas gemaakt als de betaling binnen is.
  Overschrijvingen dienen binnen 5 dagen zijn voldaan, anders wordt u bestelling geannuleerd.

Verzending

 • De Bruiloftzakdoekje kan niet aansprakelijk worden gesteld, uw pakket niet op de volgende datum-, of zelfs helemaal niet wordt geleverd.
  Bruiloftzakdoekje is niet aansprakelijk voor uw pakket, er kan dus geen schade op de Bruiloftzakdoekje worden verhaald.

Privacy

 • Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Bruiloftzakdoekje gebruikt.
 • Deze gegevens worden alleen door ons gebruikt voor uw bestellingen, wij zullen uw gegevens nooit misbruiken door deze aan derden te verstrekken.
 • Het door u geleverde materiaal wordt conform gemaakte afspraken ofwel retour gegeven aan het einde van de opdracht dan wel bewaard of vernietigd door Bruiloftzakdoekje.

Niet tevreden

 • Gezien het unieke karakter van het borduren zijn de bestellingen na vervaardigen definitief en kan niet geruild of geretourneerd worden. Ook als u iets koopt waar niet op geborduurd is kan niet worden geretourneerd. Tenzij er door ons per ongeluk een fout is gemaakt, zoals het borduren van een verkeerde naam of iets dergelijks. Foutje kan gebeuren, geef dat gelijk aan dan maken wij snel een nieuwe voor u..
  Kleuren kunnen afwijken van de site, en de Bruiloftzakdoekje is daar niet aansprakelijk voor.
 • Wij doen er alles aan onze producten in goede staat en geheel naar wens te borduren. Als er geen voorbeeld is aangevraagd en wij hebben uw bestelling geborduurd kan er geen schade worden verhaald.
  Omdat alle zakdoekjes handgemaakt zijn kunnen er draadjes zijn deze kunt u gewoon afknippen. (elke zakdoek is uniek)
 • Bruiloftzakdoekje kan niet garanderen dat de kleuren die worden vertoond op de website exact overeenkomen met de kleuren van het uiteindelijk geleverde product, aangezien de kleurweergave op de website o.a. afhankelijk is van de kwaliteit van het beeldscherm van de klant.
 • Heeft u speciale karakters in uw naam met extra puntjes of streepjes? Let op, want in bepaalde lettertypes staan de streepjes recht, of zijn de puntjes vierkant. Bij twijfel neem contact met ons op.
 • Bruiloftzakdoekje is nimmer aansprakelijk voor verkleuring of loslaten van naden en voor het loslaten van borduurwerk als het product gebruikt is.
 • Bruiloftzakdoekje doet niet aan retourzendingen.

Overmacht

 • Indien Bruiloftzakdoekje door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmacht toestand.
 • Partijen zullen elkaar zo spoedig mogelijk van een (mogelijke) overmacht toestand op de hoogte stellen.
 • Indien de overmacht toestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk door middel van een schriftelijke verklaring te ontbinden, zonder recht op enige (schade) vergoeding.

Afwikkeling van geschillen

 • Op alle overeenkomsten met Bruiloftzakdoekje is het Nederlands recht van toepassing.
 • Indien Bruiloftzakdoekje aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid beperkt tot maximaal het bedrag van de verstrekte opdracht en slechts voor zover dit bedrag van de klant is ontvangen. Voor indirecte schade is Bruiloftzakdoekje nimmer aansprakelijk.

Eigendomsvoorbehoud

 • Bruiloftzakdoekje blijft volledig eigenaar van een door haar verkocht product tot het moment van de koopprijs volledig is voldaan.

Acceptatie algemene voorwaarden

 • Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de hierboven genoemde voorwaarden.
 • Copyright 2023 © Bruiloftzakdoekje, Alle rechten voorbehouden.
 • Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bruiloftzakdoekje materiaal dat zich op de Bruiloftzakdoekje websites bevindt, of dat op een met de Bruiloftzakdoekje websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.
  Als u WEL foto's van de Bruiloftzakdoekje op uw site heeft staan en wij hebben dat geconstateerd, zal u aansprakelijk worden gesteld en zal er gepaste actie worden ondernomen.